Conservarea prin uscare
Deshidratarea fructelor si legumelor au inceput sa renasca. Acesta catre va ofera tehnologii si retete pentru uscarea a fructelor, legumelor, ciupercilor, plante medicinale si altele.
-
Security policy (edit with Customer reassurance module)
-
Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
-
Return policy (edit with Customer reassurance module)
◊ Conservarea prin uscare
La prețul produsului „Conservarea prin uscare” se adaugă prețul de transport.
______
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi.
In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Detalii:
Autor
Achim Samwald
Pagini
123
Format
130x200
___________
Știai că avem un grup dedicat Plantelor și Ciupercilor medicinale?
Omul a reușit să supraviețuiască de-a lungul timpului, în primul rând, datorită plantelor sălbatice. Acestea i-au fost atât hrană, cât și medicament. Dacă vrei să afli mai multe despre proprietățile medicinale ale plantelor sălbatice, poți accesa AICI articolele noastre de blog care fac referire la această valoare a plantelor.