Conservarea carnii
Inițial, carnea se conserva ca să reziste mai mult timp. Această tradiție culinară aproape uitată este reluată si reinterpretată în carte.
-
Security policy (edit with Customer reassurance module)
-
Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
-
Return policy (edit with Customer reassurance module)
◊ Conservarea cărnii
La prețul produsului „Conservarea cărnii” se adaugă prețul de transport.
______
Privirea cuprinzătoare asupra artei, conservării cărnii oferă informații fundamentale despre ingrediente, instrumentele si recipientele necesare care ușurează accesul amatorilor înspre acest subiect.
Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare transformă cartea într-una de referință chiar si pentru comercianți direcți.
Varietatea rețetelor pornește de la delicatesele native germane si austricie in borcan (untură cu jumări, pottuse, carne la găleată, umplutura de carnați în sânge sau de ficat) până la rețetele clasice frantuzesti (rilette, rillons si confits) sau ”conservele-cult” cunoscute la nivel internațional (Corned Beef).
Din conținut:
- informații teoretice și fundamentale
- găleata cu untură: untură de porc și jumări, rillons, carne tocata
- confits și enchaud din porc, gâscă. rață, iepure, găină
- ”le pâté” și alte pastete din vânat
- umplutură de cârnați la borcan: cârnați din ficat, în sânge și Mettwurst
- diverse produse de carmangerie la borcan și paste rafinate: Bratwurst în borcan, Jausenfleisch
- corned beef, salt beef și pressed beef
- aspic, piftie și alte asemenea: umplurută de cârnat în piftie, carne cu sos marinat
Detalii:
Autor
Gerd Wolfgang Sievers
Pagini
188
Format
130x200
___________
Știai că avem un grup dedicat Plantelor și Ciupercilor medicinale?
Omul a reușit să supraviețuiască de-a lungul timpului, în primul rând, datorită plantelor sălbatice. Acestea i-au fost atât hrană, cât și medicament. Dacă vrei să afli mai multe despre proprietățile medicinale ale plantelor sălbatice, poți accesa AICI articolele noastre de blog care fac referire la această valoare a plantelor.