Grădinăritul în zonele urbane

Gradinaritul in zonele urbane

14,00 RON
Fara TVA
Ultimele produse in stoc
gradinaritul-zonele-urbane-01
2 Produse

Cartea aceasta reprezinta un sumum de exemple cu care speram sa reinviem in Romania o activitate care devenise aproape de masa la inceputul anilor '70.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

◊ Grădinăritul în zonele urbane

La prețul produsului „Grădinăritul în zonele urbane” se adaugă prețul de transport.


______

Cartea pe care v-o oferim nu este un manual de legumicultura. Acestea exista si le gasiti pe piata. Cartea aceasta reprezinta un sumum de exemple cu care speram sa reinviem in Romania o activitate care devenise aproape de masa la inceputul anilor '70. A venit cutremurul , spatiile virane au fost restrictionate si redirectionate si am ramas cu amintirea (cei mai in varsta).

 

Am ales traducerea unei carti scrisa de un autor care traieste in Canada, desi fenomenul microfermelor urbane este la moda in multe locuri din lume: Canada este o tara in care sceptrul saraciei nu se ridica atat de amenitator deasupra maselor largi; Canada primeste aunal mii de imigranti care, oferinsu-si forta de munca, contribuie la intarirea bugetului canadian; pensionarul canadian nu tremura la gandul ca maine postasul nu-i va mai aduce pensia, in tmip ce pensionarul roman tremura, saracu! Si cum sa nu treemure daca forta tanara a tarii se scurge sistematic dincolo. Forta crescuta si educata pe banii omului in putere de atunci care acum e batran, bolnav, sarac si din ce mai singur.

Fata de toate aceasta as pune o intrebare retorica: Daca prosperul canadian este atat de interesat sa-si asigure independenta alimentara, noi de ce n-am fi? Ca vremuri mai bune nu vor veni... Cel putin nu la noi.

_________

Detalii:

Autor

David Tracey

Pagini

221 

Format

130x200

gradinaritul-zonele-urbane-01
2 Produse

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password