Mulcirea culturilor de legume
Cand sa-l aplicam, la ce grosime, cat timp rezista, cum udam, cand il indepartam? Tehnica mulcirii se adapteaza fiecarei culturi: nu se mulcesc la fel trandafini, tomatele, salatele, morcovii. Dar, o solutie exista pentru fiecare dintre acestea!
-
Security policy (edit with Customer reassurance module)
-
Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
-
Return policy (edit with Customer reassurance module)
◊ Mulcirea culturilor de legume
La prețul produsului „Mulcirea culturilor de legume” se adaugă prețul de transport.
______
Mai putin udat, mai putine buruieni, legume de calitate.
Mulcirea este unul dintre pilonii gradinaritului bio. Ea permite:
• Conservarea umiditatil solului si, astfel, economisirea apei in gradina
• Protejarea plantelor in fata bolilor si daunatorilor
• Atenuarea efectelor soarelui si ploilor violente care agreseaza suprafata solului
• Evitarea concurentei buruienilor
• Hranirea vietuitoarelor solului, mai ales a ramelor, acesti pretiosi auxiliari ai solului
Exista numeroase tipuri de mulci: iarba uscata sau cruda, paie, lemn tocat, scoarta de copac etc. Toate acestea vor fi alese si utilizate in functie de nevoile fiecaruia.
_________
Detalii:
Autor
Blaise Leclerc, J-J. Raynal
Pagini
91
Format
130x200