Capcanele ascunse ale produselor naturale

20,50 RON
Fara TVA
carte-capcanele-ascunse-ale-produselor-naturale-01
3 Produse

Ghid pentru utilizarea corecta si in siguranta a plantelor medicinale

 

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

◊ Capcanele ascunse ale produselor naturale

La prețul produsului „Capcanele ascunse ale produselor naturale” se adaugă prețul de transport.


______

Printre subiectele tratate mentionam: - Plantele medicinale - cele mai intalnite efecte adverse - interactiunile intre plante si medicamente - persoanele cele mai sensibile la efectele colaterale - plantele in tratamentul copiilor si al persoanelor in varsta - plantele in perioada sarcinii si alaptarii - pacientii bolnavi de cancer, pacientii care au sufwerit transplanturi, pacientii cu probleme cardiovasculare - plantele toxice

Fragment din cartea "Capcanele ascunse ale produselor naturale", de Fabio Firenzuoli

"Ne putem confrunta si cu situatia in care sfaturile cu privire la utilizarea anumitor produse naturale vin de la persoane autodeclarate "experte", care de fapt nu au aceasta calitate. Iar un sfat sau o reteta gresita vor produce efecte pe care le va resimti pacientul, acesta fiind cel care isi va asuma consecintele. Prin urmare, mare atentie la falsii experti, la fel ca la sfaturile venite de la persoane fara pregatire in domeniu, pregatire care se dovedeste a fi de extrema importanta. Nu putem mereu sa fim proprii nostri medici.

Devine deci util sa amintim, chiar daca pare banal, ca in spatele tejghelei farmaciei sau plafarului se afla o persoana pregatita, experta si cu o mare experienta, in masura sa ofere informatii pertinente cu privire la produsele naturiste. In cazurile in care este necesara o adevarata terapie, chiar daca pe baza de produse naturale, va fi mereu nevoie de interventia medicului, atat pentru faza de diagnosticare, cat si pentru faza de tratament.

Cumpararea prin intermediul internetului a produselor de origine naturala in scopul utilizarii casnice exclude figura expertului mentionat mai sus si poate conduce la greseli sau neconcordante. Din fericire, in prezent, profesionistii din acest domeniu sunt toti foarte bine pregatiti si este in interesul nostru sa apelam la ei. In mod evident, exista si exceptii care confirma regula! "

-------------

Detalii:

Autor

Fabio Firenzuoli

Pagini

154 

Format

130x200

-----------

Știai că avem un grup dedicat Plantelor și Ciupercilor medicinale?

Deși sunt folosite de foarte multă vreme în țările asiatice, ciupercile medicinale au început să fie apreciate în Europa doar de relativ puțină vreme. Pentru că proprietățile lor terapeutice sunt incontestabile, numărul persoanelor care au început să le folosească și pe continentul nostru a crescut într-un scurt timp. AICI poți citi mai multe despre ciuperci, atât din puct de vedere nutrișional, cât și medicinal.

carte-capcanele-ascunse-ale-produselor-naturale-01
3 Produse

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password