Tinctura pentru rani recipient 50 ml

Tinctura pentru rani - 50 ml

36,00 RON
Fara TVA
incredible-magazinul-culegatorului-tinctura-pentru-rani-50-ml
8 Produse

O tinctură naturală, ideală pentru tratarea rapidă a rănilor superficiale, oprește sângerarea, curăță și vindecă tăieturile, zgârieturile și iritațiile.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

◊ Tinctură pentru răni - 50 ml

La prețul produsului „Tinctură pentru răni - 50 ml” se adaugă prețul de transport. Comenzile peste 200 de lei se livrează gratuit.
______

Acest amestec 100% natural de tincturi și ape florale special conceput pentru a curăța în mod natural zonele cu răni ușoare ale pielii. Acest produs a fost creat în special pentru persoanele care au des activități în natură sau grădină și care uneori necesită o îngrijire rapidă în cazul unor mici accidente, cum sunt tăieturile superficiale, zgărieturile sau iritațiile care au nevoie de o curățare și o stopare a sângerării rapidă.

Mod de folosire:

Se pulverizează în zonele afectare de zgârieturi și alte răni superficiale, după care se curăță zona cu un material natural curat, steril. A se evita contactul cu ochii și cu zonele foarte sensibile ale corpului!

Ingrediente:

Tincturi din: Achillea millefolium, Calendula officinalis, Hypericum perforatum, Capsella bursa-pastoris, Apă distilată, Apa de Helichrysum italicum, tinctură de Origanum vulgare, Juniperus cummunis, Propolis, glicerină vegetală.

______

Acesta este unul dintre produsele de cosmetică naturală IncrEdible, realizate în parteneriat cu Hodaia. Găsiți întreaga gamă de produse AICI.

incredible-magazinul-culegatorului-tinctura-pentru-rani-50-ml
8 Produse

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password