• La reducere!
 • Pachet
Kit complet cosmetice naturale

Kit complet de cosmetice naturale IncrEdible

232,00 RON

In loc de 291,00 RON

Fara TVA
incredible-magazinul-culegatorului-kit-cosmetice-naturale
10 Produse

Un pachet complet al cosmeticelor naturale IncrEdible format din 8 produse: Balsam de buze 10 ml + Unguent pentru mâini 50 ml + Unguent pentru piele uscată 50 ml + Tinctură pentru răni 50 ml + Unguent cicatrizant 50 ml + Ulei insecte roll-on 10 ml + Unguent pentru dureri 50 ml + Ulei repelent 50 ml.

 • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

◊ Kit complet de cosmetice naturale IncrEdible

La prețul produsului „Kit complet de cosmetice naturale IncrEdible”  nu se adaugă prețul de transport. Comenzile peste 200 de lei se livrează gratuit.

______

Acest pachet conține toate produsele de cosmetică naturală oferite de IncrEdible și beneficiază de o reducere de 20% față de prețul total al produselor.

Pachetul conține:

 • Balsam de buze - 10 ml

Acest balsam natural hidratează rapid buzele cu ajutorul ingredientelor atent selecționate pentru a conferii pielii sensibile a buzelor o hranire completă. Este un adjuvant potrivit oricărui anotimp, hidratând în profunzime, cicatrizeaza rapid pielea, lăsând-o moale și complet hrănită.

Mod de folosireSe utilizează direct pe buze ori de câte ori este nevoie. A se evita contactul cu ochii și cu zonele sensibile ale corpului !

Nerecomandat copiilor sub 6 ani.

IngredienteUleiuri presate la rece din: semințe de dovleac, sâmburi de struguri, ricin, cânepă, nucă, sâmburi de vișine, ceară de albine, cretă de munte , Uleiuri esențiale din: molid, salvie, lavandă.

 • Unguent pentru mâini -  50 ml

Indicat pentru mâini uscate, deteriorate. Hidratează în profunzime pielea mâinilor, ajută la regenerarea rapidă a pielii, în special după activități cum sunt foraging-ul, grădinăritul și alte activități practice.

Mod de folosire: Se aplică puțin unguent pe mâini, după care se masează ușor pe toată suprafața mâinilor sau acolo unde este nevoie de hidratare.

Ingrediente: Ulei din sâmburi de struguri, ulei din semințe de dovleac, ulei de ricin, ceară de albine și tincturi din: urzică, sunătoare, ienupăr, lanolină, glicerină vegetală.

 • Unguent pentru piele uscată - 50 ml

Acest unguent 100 % natural este special conceput pentru pielea uscată, cu tendințe de scumare și de crapare. Uleiul din sâmburi de struguri, cel de ricin, glicerina vegetală și lanolina oferă pielii o hrănire profundă, iar extractele de coada șoricelului și gălbenele ajută pielea să se regenereze și să își refacă mai rapid cantitatea de sebum.

Mod de folosire: Se aplică o cantitate necesară de unguent pe mâini, după care se masează ușor în zonele cu pielea uscată sau iritată.

Ingrediente: Ulei presat la rece din sâmburi de struguri, ricin, ceară de albine, glicerină vegetală, Tincturi din: gălbenele, coada șoricelului, lanolină, Uleiuri esențiale din: Rozmarin, mentă, cimbru, pin.

 • Tinctură pentru răni - 50 ml

Acest amestec 100% natural de tincturi și ape florale special conceput pentru a curăța în mod natural zonele cu răni ușoare ale pielii. Acest produs a fost creat în special pentru persoanele care au des activități în natură sau grădină și care uneori necesită o îngrijire rapidă în cazul unor mici accidente, cum sunt tăieturile superficiale, zgărieturile sau iritațiile care au nevoie de o curățare și o stopare a sângerării rapidă.

Mod de folosire: Se pulverizează în zonele afectare de zgârieturi și alte răni superficiale, după care se curăță zona cu un material natural curat, steril. A se evita contactul cu ochii și cu zonele foarte sensibile ale corpului!

Ingrediente: Tincturi din: Achillea millefolium, Calendula officinalis, Hypericum perforatum, Capsella bursa-pastoris, Apă distilată, Apa de Helichrysum italicum, tinctură de Origanum vulgare, Juniperus cummunis, Propolis, glicerină vegetală.

 • Unguent cicatrizant - 50 ml

Acest unguent natural oferă pielii ingredientele necesare pentru o refacere rapidă a pielii afectate de diverși factori externi cum sunt rănile, iritații de diferite forme, zgârieturi, degerături ș.a.m.d. Se poate folosi pe pielea iritată de soare sau de alți factori de mediu, pe pielea cu tendințe de uscare și crăpare. Datorită extractelor de propolis, sunătoare și traista-ciobanului, acest unguent oferă o cicatrizare rapidă a rănilor și zgârieturilor, pătlagina îngustă și salvia ajută pielea pentru a se reface frumos, fără urme iar uleiurile presate la rece din nucă, dovleac și struguri oferă un plus de hidratare pielii prin vitaminele, mineralele și oligoelementele din compoziția lor.

Mod de folosire: Se aplică o cantitate necesară de unguent pe mâini, după care se masează ușor în zonele iritate ale pielii.

Ingrediente: Ulei din sâmburi de struguri, ulei de nucă, ulei de dovleac, ceară de albine, glicerină vegetală, Tincturi din: propolis, sunătoare, traista-ciobanului, patlagina îngusta, salvie, Uleiuri esentiale din: șovârf, salvie, mentă, cimbru.

 • Ulei insecte roll-on - 10 ml

Aceste roll-on 100% natural este o combinație de uleiuri presate la rece și esențiale care ameliorează efectele neplăcute ale înțepăturilor și pișcăturilor de insecte și grăbește refacerea zonei afectate.

Mod de folosire: Se folosește în zonele direct afectate de înțepături de țânțari și alte insecte ( a nu se utiliza pe mușcăturile de căpușe) prin masarea scurtă și locală pe umflaturile provocate de insecte cu ajutorul bilei roll-on-ului.

Ingrediente:Ulei presat la rece din sâmburi de struguri, Uleiuri esențiale din: Mentă, Eucalipt, Lavandă, Tea tree, Camfor, Brad, Pin.

 • Unguent pentru dureri - 50 ml

Datorită extractelor de tătăneasă, ardei iute și uleiurilor de muștar și piper, acest unguent facilitează circulația sanguină și ameliorează durerile provocate de reumatism, durerile articulare sau cele musculare, iar uleiurile de ghimbir, lavandă și mentă lasă o senzație de calm și răcoare pe piele.

Mod de folosireSe aplică cantitatea necesară de unguent pe mâini, după care se masează ușor pe toată suprafața zonelor afectate de dureri musculare sau articulare.

IngredienteUlei din sâmburi de struguri, ulei de nucă, ceara de albine, ulei de dovleac, Tincturi din: tătăneasă, ardei iute, sunătoare, ulei de muștar, Uleiuri esentiale din: piper, ghimbir, lavandă, mentă.

 • Ulei repelent - 50 ml

Ulei repelent ce se utilizează pentru a ține micii înțepători la distanță. Acest ulei este o combinație complet naturală de uleiuri presate la rece și uleiuri esențiale cunoscute pentru efectele lor în protecția țânțarilor și a altor insecte înțepătoare sau mușcătoare.

Mod de folosire: Se pulverizează în zonele expuse înțepăturilor de insecte, apoi se maseaza ușor până la absorbția uleiului în piele. Datorită faptului că acest ulei este complet natural, este recomandat a se relua protecția prin pulverizare la fiecare 30-60 minute. A se evita contactul cu ochii și cu zonele sensibile ale corpului ! Nerecomandat copiilor sub 6 ani.

Ingrediente: Ulei presat la rece din sâmburi de struguri, Uleiuri esențiale din: Eucalipt, Mentă, Camfor, Tea tree, Geranium, Cimbru, Salvie, Șovârf, Lemongrass, Palmarosa.

______

Acesta pachet conține toate produsele de cosmetică naturală IncrEdible, realizate în parteneriat cu Hodaia. Găsiți întreaga gamă de produse AICI.

incredible-magazinul-culegatorului-kit-cosmetice-naturale
10 Produse

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password