Briceag Opinel pentru ciuperci - imagine de ansamblu

Briceag Opinel pentru ciuperci

118,00 RON
Fara TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc
unelte-opinel-ciuperci-08

Fiind un cuțit de buzunar dedicat culesului de ciuperci, acesta include o perie făcută din peri de mistreț pentru îndepărtarea solului, precum și o lamă curbă de 8 cm, care permite tăierea ușoară a tulpinilor, spătarul lamei fiind extrem de practic pentru răzuire și curățare. Este esențial pentru iubitorii de ciuperci și poate fi un cadou ideal pentru orice pasionat.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

◊ Briceag Opinel pentru ciuperci

La prețul produsului „Briceag Opinel pentru ciuperci” se adaugă prețul de transport. 
______

Pentru culesul corect și ușor, nu pleci “fără pușcă”. Ai nevoie de o brișcuță de ciupercărit, cu accesoriile potrivite.

Acest briceag Opinel pentru ciuperci N ° 08 este alegerea tuturor culegătorilor de ciuperci exigenți. Fiind un cuțit de buzunar dedicat culesului de ciuperci, acesta include o perie făcută din peri de mistreț pentru îndepărtarea solului, precum și o lamă curbă de 8 cm, care permite tăierea ușoară a tulpinilor, spătarul lamei fiind extrem de practic pentru răzuire și curățare. Este esențial pentru iubitorii de ciuperci și poate fi un cadou ideal pentru orice pasionat.

Detalii:

Acest briceag Opinel pentru ciuperci este foarte ușor și făcut cu multă minuțiozitate. Opinel este leader în producerea de cuțite pentru ciupercărit, iar acest model este best sealer în întreaga lume. – mâner lemn ergonomic
– lamă curbată din oțel inoxidabil
– periuță pentru curățarea ciupercii din păr de mistreț
– piedică pentru lamă (inel de siguranță)

Culege, îndepărtează resturile de pământ și praful cu acest briceag Opinel pentru ciuperci. Mânerul este echipat cu o perie de mistreț și o lamă cu spatele dințat.

 

Lama:

Oțelul inoxidabil este dintr-un aliaj de oțel. Adăugarea de crom îi mărește rezistența la coroziune. Oțelul inoxidabil nu necesită întreținere specială.

 

Mânerul:

Fagul este lemnul cel mai des utilizat pentru fabricarea mânerelor Opinel. Provenit din Franța, lemnul de fag este greu, durabil și ușor de lucrat. Cu un aspect omogen, culoarea sa deschisă variază de la galben la roz. Se caracterizează prin prezența a numeroase mici liniuțe întunecate.

 

Inelul de siguranță:

Inventat de Marcel Opinel în 1955, inelul de siguranță Virobloc este montat la toate cuțitele pliabile. Decupat din oțel inoxidabil, Virobloc are două secțiuni: una fixă și una glisantă. Pe lângă blocarea lamei deschise (siguranță în utilizare), acum este posibilă blocarea lamei închise (siguranță în transport).

______

Este necesar echipament specific pentru un culegător de ciuperci?

Despre diferite unelte necesare unui culegător responsabil am scris o serie de articole de blog. AICI poți citi câteva cuvinte despre importanța coșului împletit.

unelte-opinel-ciuperci-08

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password