Ciuperci medicinale - Reishi - Ganoderma lucidum

Ciuperci medicinale Reishi (Ganoderma lucidum) pudra

39,50 RON
Fara TVA
Ultimele produse in stoc
ciuperci-reishi-pudra-100gr
2 Produse

Consumul pudrei de ciuperci Reishi BIO sau Ganoderma lucidum, împreună cu vitamina C ajută organismul să asimileze mai bine ingredientele active. Ciupercile Reishi ajută la creșterea și întărirea sistemului imunitar.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

◊ Ciuperci medicinale Reishi (Ganoderma lucidum) pudra

La prețul produsului „Ciuperci medicinale Reishi (Ganoderma lucidum) pudra” se adaugă prețul de transport.

______

Descriere:

Ciuperca Reishi BIO sau Ganoderma lucidum are proprietăți deosebite care oferă o multitudine de beneficii. Are în compoziția sa vitamine (C, D, A, B2, B3, B6, B7, acid folic, etc), minerale (fier, calciu, zinc, magneziu, germaniu), polizaharide solubile în apă, peptide, aminoacizi, acid oleic și proteine.

Consumul pudrei de ciuperci Reishi BIO împreună cu vitamina C ajută organismul să asimileze mai bine ingredientele active. Ajută la creșterea și întărirea sistemului imunitar.

Utilizată în afecțiuni hepatice, afecțiuni respiratorii, reduce simptomele și durerile întâlnite în artrite, artroze, reumatism, afecțiuni ale pielii (în special alergii), tumori și gută.

Pudra de ciuperci Reishi ecologica are efect benefic și împotriva astmului, reduce nivelul zahărului din sânge și nevoia de insulină la persoanele cu diabet. Tratează insomnia, reduce sângerările menstruale abundente, hemoroizii, elimină constipația. Rezultate eficiente în tratarea hepatitelor de tip A, B sau C. Este denumită și "elixirul nemuririi" se poate întrebuința ca și ajutant în aproape orice afecțiune.

Pudra de ciuperci Reishi bio se poate folosi: 0,5-1 g/zi, dimineața în amestec cu apă, ceai, fresh-uri, smootie-uri, etc.

Ingrediente: pulbere de Ganoderma lucidum BIO (Reishi) din agriculturӑ ecologică.

Gramaj:

100g

______

Știai că avem un grup dedicat Plantelor și Ciupercilor medicinale?

Despre importanța plantelor și a ciupercilor am scris câteva articole de blog. AICI poți citi informații referitoare la impactul pe care l-a avut culesul și folosirea elementelor sălbatice în evoluția omului de-a lungul timpului.

ciuperci-reishi-pudra-100gr
2 Produse

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password